Saturday, November 14, 2009

Triond - Artikel Anda Dibayar Secara Royalti

Pernahkah anda terdengar mengenai "artikel yang dibayar". Ok, disini saya akan menceritakan mengenai program tersebut. Program ini simple sahaja, anda buat karangan (ENGLISH), kemudian submit untuk publish, pihak program akan semak samada kandungan artikel anda adalah asli atau tidak, dan kemudianya akan dipaparkan di website yang dipilih. Senang saja bukan!

Kalau anda check dekat internet memang ada banyak program sebegini. Salah satu yang paling saya suka adalah TRIOND. Setiap artikel yang diterima oleh Triond akan dibayar secara "ROYALTI untuk selama-lamanya" berdasarkan jumlah pembaca. Menarik bukan!

Jumlah wang yang terkumpul akan dibayar melalui akaun Paypal pada setiap 10 hb-15hb bulan. Disertakan bukti penerimaan wang terkumpul yang saya terima pada setiap bulan dari Triond (dibawah).

Sekiranya anda tidak ada akaun Paypal, daftarlah sekarang kerana kini, anda boleh memindahkan wang dari akaun Paypal ke akaun bank tempatan secara percuma tanpa perlu mempunyai kad debit atau kad kredit. Daftar Paypal Sekarang!!!




Klik gambar untuk besarkan

Klik gambar untuk besarkan

7 comments:

  1. Nice sharing bro, banyak juga dorang bayar!

    Jom Promote Your Blog Here: IMCurtain.com

    ReplyDelete
  2. nice share bro aku baca thread ko kt WC nk join jugak lah

    http://kmzack.com/blog/

    ReplyDelete
  3. thanks kongsi info macam ni.buat aku nak try juga triond ni.dulu aku buat AC.merasa la jugak

    ReplyDelete
  4. wah. cool. make money with writing.
    please visit
    http://peekme.bortindistress.com

    ReplyDelete
  5. huh..byk duit ko dapat..bestla ko

    ReplyDelete
  6. Terima kasih atas maklumat menarik

    ReplyDelete
  7. Wah ilmu yg bagus dikongsi...terima kasih...good to know you sir =)

    ReplyDelete