Friday, July 31, 2009

Payment Dari MYHPF ( £35.79 ) 31Jul 2009

Memang aku tak sangka mula-mula terima email dar mfHPF.com nie. Dulu ingatkan program nie spam... ye lah dah dekat 2-3 bulan tak dapat pembayaran yang dijanjikan. Nie aku sertakan bukti payment yang aku dapat baru-baru nie sebanyak £35.79 GBP (pound sterling). Wowww!!!



Nak join klik SINI atau banner dibawah.



Mungkin anda tertanya-tanya bagaimana program ini berfungsi? Nie aku ceritakan ringkasan bagaimana program nie berjalan. Ok, apabila anda telah register program nie. Anda akan diberikan satu link untuk anda browser. Sama macam broser google.com. Setiap kali anda browser melalui link tersebut, anda akan dibayar. Tetapi jangan la terlampau search sangat coz program nie akan ingat anda hanya search untuk buat duit je. Selain itu, anda juga akan diberikan link referral untuk anda mengajak kawan-kawan anda untuk menyertai program nie. Kalau tak silap, setiap Search dari browser link myHPF member, anda akan mendapat 30%. So makin banyak member anda search, makan semakin banyak duit yang anda dapat. Oh ya, myMPF hanya akan membayar melalui akaun Pay Pal. Sekiranya anda tidak mempunyai akaun Pay Pal, sila daftar percuma di sini. [ Daftar Percuma Akaun Pay Pal ]

2 comments:

  1. mcm best je program nie... search dan boleh buat duit

    ReplyDelete